Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Palvelut

 

Palvelut

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Celia-kirjaston äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille. Verkkoasiakkaana voit omalla laitteellasi kuunnella mitä tahansa kirjaston 40 000 äänikirjasta, CD-kerhoasiakkaana saat kuukausittain kotiisi kirjoja kuunneltavaksi. Rekisteröitymistä varten tarvitaan kuvallinen henkilöllisyystodistus. Alle 15-vuotias tarvitsee takaajan. 

Lisätietoja: Celia.fi

Voit saada neuvoja ja apua tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen sekä sähköisten palvelujen käyttöön. Lue lisää Digituesta tältä sivulta (linkki).

Asiakastietokoneilla voi tulostaa itsepalveluna A4/A3 -kokoisia mustavalko- tai väritulosteita. Hinta 0,20 € / sivu.

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste. Sijaitsee pääsisäänkäynnin lähellä. Tuothan vain hyväkuntoisia kirjoja ja muutaman kerrallaan, kiitos! 

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Lisätietoja kouluyhteistyöstä täältä.

Espoo_asiakas -verkko käytettävissä kirjaston tiloissa

Kirjastossa pelattavia lastenosastolla.

Stagella. Kokoustiloissa näytöt.

 

Laitteet

Lisätiedot ja varaukset Varaamosta: https://varaamo.espoo.fi/ 

Lainattavissa kirjaston tiskiltä

Monitoimilaitteeseemme sisältyy tulostus- ja skannausmahdollisuuden lisäksi mahdollisuus ottaa sekä värillisiä, että mustavalkoisia kopioita A4 ja A3 kokoisena. Lisätietoja: Kopiointi, tulostus ja skannaus Espoon kirjastoissa (helmet.fi)

Tietokoneet sijaitsevat aulassa, varaushyllyjen vieressä. Työasemia on 10 kpl, joiden lisäksi saatavilla on lainattavia kannettavia tietokoneita kirjastossa käytettäväksi.

Kirjastosta voit lainata myös esineitä ja laitteita, joita et tarvitse joka päivä. Näet kaikkien kirjastojen lainattavat esineet Helmet-hausta (linkki).

Varaa aika osoitteessa varaamo.espoo.fi

Asiakastiloissa Datapisteessä.

Voit tulostaa kirjaston asiakastietokoneilta mustavalko- ja väritulosteita A4 ja A3-kokoisena. Lisätietoja: Kopiointi, tulostus ja skannaus Espoon kirjastoissa (helmet.fi)

Kysy kirjaston infotiskiltä.

Lisätiedot ja varaukset Varaamosta: https://varaamo.espoo.fi/ 

 

Tilat

Ei lisätietoa
Ei lisätietoa

Varattavia kokoustiloja löytyy Varaamo-tilanvarauspalvelusta. Tilaisuuksissa ei saa periä maksua. Mikäli tilaisuuteen on esim. kurssimaksu, se on perittävä etukäteen. Tilojen vuokraus on maksutonta yhdistyksille ja kaupungin toimijoille, taloyhtiöille ja omakotiyhdistyksille. Yrityksille tilat ovat maksullisia, tiedustelut isoomena.palvelutori@espoo.fi. Tiedustelut puhelimitse: 043 826 8876 (Palvelutorin info).

Omat kokoustarjoilut sallittu (ilman keittiön käyttömahdollisuutta). Palvelutorilta löytyy kahviautomaatti. Käyttäjät siivoavat itse jälkensä. Kokoustilat ovat Palvelutorin (ei kirjaston) hallinoimat. 

Studion varaukset ja lisätiedot: Varaamo. Musiikkistudio on äänieristetty tila. Studiossa on käytössä iMac 27” -tietokone ja Logic Pro X -äänitys- ja editointiohjelma. Voit tehdä mm. puhe-, laulu- ja instrumenttiäänityksiä, masteroida tai editoida äänityksiäsi hyödyntäen studion soittimia, ohjelmistoja ja laitteita. Soittimet: sähköbasso Spector Legend 4 Classic, sähkökitara Tokai Les Paul LS 100F/CS, akustinen kitara Yamaha APX II Laitteet ja ohjelmistot: AKAI MPK88, Native Instruments Maschine MK2 samplerityöasema, Native Instruments Komplete 10 -äänikirjasto, Yamaha THR 10 kitaravahvistin/etuaste. Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms. Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 4 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Musiikkistudion ikäraja on 15 vuotta. Studiossa saa olla korkeintaan 2 henkilöä kerrallaan. Yhteystiedot tarvittaessa: kirjasto.studiot@espoo.fi ja p. 09 81657723.

Ma-pe klo 14-20 12-20-vuotiaat.

La-su klo 11-14 kaikenikäiset ja klo 14-18 12-20-vuotiaat.

Koulujen loma-aikoina VOX on avoinna kaikenikäisille ma-su klo 11-14.

Lisätiedot ja varaukset: Varaamo. Soittohuone on äänieristetty tila. Voit harjoitella joko yksin tai yhdessä soittohuoneen soittimilla ja laitteilla. Tila toimii myös bändiharjoittelutilana. Voit myös tuoda mukanasi oman instrumenttisi. Soittimet: piano, sähkökitara Tokai Stratocaster, sähköbasso Tokai Hardpuncher, akustinen kitara Tanglewood, sähkörummut Roland TD-11KW, syntetisaattori Roland FA-06 Vahvistimet ja muut laitteet: Kitaravahvistin Cube 40 GX, Bassovahvistin Warwick BC 80, Samson Auro X12D -aktiivikaiuttimet (1000 W), Mikseri Yamaha MG06. Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms.  Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 3 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Soittohuoneen ikäraja on 15 vuotta. 18 vuotta täyttänyt voi toimia vastuuhenkilönä nuoremmille käyttäjille. Yhteystiedot tarvittaessa: kirjasto.studiot@espoo.fi ja p. 09 81657723.

Löydä kirjastosi

Avoinna

-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla
-
henkilökunta paikalla