Kirjaston Lukuvalmentaja

Kirjaston lukuvalmentajat auttavat sinua löytämään hyvää lukemista. He tekevät sinulle henkilökohtaisen listan tarpeisiisi sopivista kirjoista.

Huom! Palvelu on kesätauolla. Uusia valmennuspyyntöjä otetaan vastaan jälleen 1.9.

Kenelle palvelu sopii?

Kaikille, lähtötasosta tai kirjallisuuden harrastuneisuudesta riippumatta. Lukuvalmentajat vinkkaavat pääosin aikuisten kirjallisuutta: lapsille ja nuorille (ja muille lasten- ja nuortenkirjallisuudesta kiinnostuneille) on oma Lukuvalmentaja Junior -palvelunsa.

Miksi palvelua kannattaa kokeilla?

Lukuvalmennus sopii sinulle, jos et keksi tai ehdi etsiä itsellesi luettavaa, haluat laajentaa lempikirjallisuutesi lajituntemusta tai vaikkapa tutustua johonkin ihan uuteen kirjallisuuden lajiin.

Keitä lukuvalmentajat ovat?

He ovat kirjallisuuteen perehtyneitä kirjastoammattilaisia.

Miten palvelu toimii?

Täytä verkossa kyselylomake, jossa kysymme lukutottumuksistasi, tai lähetä sähköpostitse toiveesi lukuvalmentajalle.

Valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa tarvittaessa toivettasi tarkemmin. Tämän jälkeen hän laatii sinulle listan ja kuvailut tarpeisiisi sopivista kirjoista. Saat listan kuvauksineen sähköpostiviestinä.

Miten otan yhteyttä lukuvalmentajaan?

Lukuvalmentaja-palvelu on tällä hetkellä kesätauolla. Uusia valmennuspyyntöjä otetaan vastaan jälleen 1.9. Jos sinulla on muuta kysyttävää Lukuvalmentaja-palvelusta, ota yhteyttä sähköpostitse: lukuvalmentaja(at)hel.fi