Töihin Oodiin

Opintoihin sisältyvä harjoittelu

Seuraavia vapaita harjoittelupaikkoja voi kysellä syksyllä 2023.

Otamme Oodiin kirjastoalan ja media-alan harjoittelijoita. Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan opintoihin liittyvän harjoittelun. Ohjaamme opiskelijaa harjoittelujakson aikana ja perehdytämme Oodissa tehtäviin töihin. Otamme harjoittelijoita vain silloin kun meillä on tilaa ja mahdollisuus perehdyttää opiskelijoita. Emme pysty maksamaan harjoittelijalle korvausta.

Kirjastoalan ja media-alan harjoittelupaikkojen yhteyshenkilö on palveluvastaava Tia Jokinen (tia.jokinen@hel.fi).

TET-harjoittelu

Syksyn 2022 TET-harjoittelupaikat ovat jo täynnä. Seuraavan kerran TET-paikkoja voi kysellä kevätkaudelle 2023.

TET-harjoittelu Oodissa sisältää hyllytystä, hyllyjen pyyhintää ja hyllyjärjestyksestä huolehtimista Oodin 3. kerroksen Kirjataivaassa. TET-harjoittelupaikkojen yhteyshenkilö on palveluvastaava Tia Jokinen (tia.jokinen@hel.fi).

Työssäoppimis- ja siviilipalveluspaikat

Jos sinua kiinnostaa työssäoppimis- tai siviilipalveluspaikka Oodissa, ole yhteydessä palveluvastaava Tia Jokinseen (tia.jokinen@hel.fi).

Määräaikaiset ja vakituiset työpaikat

Kaikki vakituiset ja yli 6 kk:n määräaikaiset sijaisuudet tulevat avoimeen hakuun Helsinkirekryn sivuille: https://www.hel.fi/rekry/fi.

Kesätyöt

Oodin kesätyöpaikat tulevat hakuun Helsinkirekryn sivuille aina tammi- ja helmikuun vaihteessa samoin kuin kaikki muutkin Helsingin kaupungin kesätyöt: https://www.hel.fi/rekry/fi.

Taksvärkkiläiset

Oodiin ei valitettavasti voida ottaa koululaisia suorittamaan Taksvärkki-päivää.