Kesä Oodissa

Tapahtumarikas viikonloppu täytti kirjaston pienistä ja suurista taapertajista, kun Monikielinen kirjasto, Kulttuurikeskus Ninho, Selkokulttuuri ry:n Susurrador työpajat sekä Lukupesä ja Svenska sång- och musikfesten -ohjelmisto valloitti kirjaston. Monikielisyys tapahtumaan osallistui noin 300 lasta. Viikonlopun aikana askarreltiin jännittäviä pahvitötteröitä, kuiskailtiin runoja, kuunneltiin ja kuultiin satuja usealla eri kielellä ja ilahduttiin Aarne Alligaattorin esityksestä.


POrtugali
Kuva: Kulttuurikeskus Ninho
Satujen juhlaa- tapahtumassa satutuokioita pidettiin useammalla eri kielellä. Pienet kuulijat haltioituivat tarinoista ja olisivat viihtyneet pidempäänkin niiden parissa. 

Susurrador
Kuva: Kulttuurikeskus Ninho
Susurrador -työpajoissa tehtiin oma kuiskaaja, joka koristeltiin ja sen jälkeen sai kuiskutella tarinoita kaverin kanssa. Susurrador on uusi tapa kertoa loruja ja tarinoita!


Aaren alligaattori
Kuva: Keskustakirjasto Oodi
Aarne Alligaattori ihastutti Svenska sång- och musikfestivaalien pieniä kävijöitä. Aurinkoinen sää sai ihmiset liikkeelle ja Oodin lipan alla oli viikonlopun aikana satoja ihmisiä laulamassa ja tanssimassa iloisen tapahtuman siivittämänä.
 

Juttu: Lanu-tiimi