Keittiö, Oppimistila 4

Oodin vuokrattavaan pienryhmäkeittiöön mahtuu 10 henkilöä. Keittiö sopii niin yhteisiin kokkaushetkiin kuin kokouksiin. Tilassa on järjestetty virkistyspäiviä, sukujuhlia ja syntymäpäiviä. 

Keittiö on 30 neliön vuokrattava tila, jossa on keittiösaareke ja kaksi liesiuunia.

Keittiöstä löytyy kotikeittiövarustus – tähän kuuluu useampi kattila- ja pannusetti sekä leivontatarvikkeita. Käytössä on myös sähkövatkain, blenderi, sauvasekoitin ja kahvinkeitin.

Voit katsoa tarkat tiedot täältä: Keittiön tarvikelista

Keittiössä on ruokailuastiasto 12 hengelle. Keittiösaarekkeen ympärillä on kymmenen korkeaa istuinta. On mahdollista myös varata viereinen ryhmätila 8 ruokailua varten. Varauksen voit tehdä itse Varaamosta. Ryhmätilojen varaaminen on maksutonta.

Jos tarvitset tapahtumaasi liikuteltavaa näyttöä, ota hyvissä ajoin yhteyttä oodi.tilat@hel.fi

Keittiön käyttö

- Olet vastuussa keittiötilan valvomisesta. Jos poistut tilasta pidemmäksi aikaa, voit pyytää henkilökuntaa lukitsemaan keittiön oven.
- Muista käyttää liesituulettimia.
- Varo nesteen joutumista keittiösaarekkeen pistorasiaan.

Jätä keittiö siistiin kuntoon: astiat tulee laittaa lopuksi astianpesukoneeseen ja kone päälle. Loput astiat voi tiskata käsin. Pyyhi pinnat ja laita roskat roskiin.
Muista ottaa mukaan ruokatarvikkeet myös jääkaapista

Ongelmatilanteissa ota yhteys henkilökuntaan. Autamme mielellämme.  

Keittiö varataan Varaamosta

Lisätietoa varaamisesta

Voit tehdä tilaan alustavan varauksen. Muista tehdä varauksesi viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaasi. Käsittelemme varaukset 10 arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi tiedon, kun varauksesi on hyväksytty.

Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen kolme viikkoa ennen varattua aikaa. Ilmoita siitä meille osoitteeseen oodi.tilat@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt tai liian myöhään peruttu varaus laskutetaan.

Lisätietoa hinnastosta

Hinnasto: https://www.oodihelsinki.fi/hinnasto

Tila on esteetön: https://goo.gl/957taq