Oodin tiloja käyttöösi

Tervetuloa työskentelemään ja kokoustamaan keskustakirjasto Oodiin! Tarjoamme käyttöösi monia, erilaisiin tarpeisiin sopivia tiloja. Voit työskennellä niin ryhmässä kuin yksinkin. Suurin osa tiloista on käytössäsi maksutta ja suurimman osan voit varata käyttöösi Varaamosta.

  Maijansali ja Kino Regina

  Oodin ensimmäisessä kerroksessa on kaksi erilaista maksullista tilaa, jotka sopivat loistavasti käyttöösi järjestäessäsi esimerkiksi konferenssejä tai muita suuria tapahtumia. Elokuvateatterinakin toimiva Kino Regina sekä monipuolisella tekniikalla varusteltu Maijansali. 

  Lue lisää Kino Reginasta ja varaa
  Lue lisää Maijansalista ja varaa
  Tutustu hinnastoon
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Keittiö

  Oodin toisessa kerroksessa kodinomainen 30 m2 keittiö, jossa voi järjestää pieniä ruokakursseja ja muita ruuanlaittoon liittyviä tilaisuuksia. Halutessaan ruokailua varata erikseen viereisen neuvottelutilan 8 Varaamosta, jos tila on vapaana. Keittiön vuokraaminen on maksullista. 

  Lue lisää keittiöstä
  Katso vapaat ajat ja varaa keittiö Varaamosta
  Tutustu hinnastoon
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Kuutio

  Oodin toisessa kerroksessa on Kuutio. Kuutio on maksullinen 90 neliön lasiseinäinen tila. Tila toimii tsekä kokous- ja koulutuskäytössä että digitaalisena taidegalleriana.  

  Lue lisää Kuutiosta
  Varaa ja katso vapaat ajat Varaamosta 
  Tutustu hinnastoon
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Ryhmätilat ja työtilat

  Oodin toisessa kerroksessa on kymmenen eri kokoista ryhmätilaa. Niitä voi varata, huoneen koosta riippuen, 4-16 hengelle. Toisessa kerroksessa on myös kuusi työtilaa, joita voi varata 1-3 hengelle. Kaikkia näitä tiloja voit varata maksutta käyttöösi Varaamossa maksimissaan kolmeksi tunniksi. 

  Varaa ryhmätiloja
  Varaa työtiloja
  Tutustu tilojen käyttösääntöihin

  Lukusali

  Oodin toisessa kerroksessa on erillinen lukusali lukemiseen ja hiljaiseen työskentelyyn. Sali on vapaasti käytettävissä, ei varattavissa.

  Oppimis- ja pelitilat

  Oodin toisessa kerroksessa voit esimerkiksi soittaa ja äänittää monipuolisesti musiikkia, kuvata green screenin avulla elokuvia tai pelata erilaisilla laitteilla. Suurin osa tiloista on jo asiakkaiden käytössä.