Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kirjailijavierailu: Anna Soudakova

Anna Soudakova kirjailijavieraana Oodissa ke 22.11. klo 18.00, Maijan-sali, 1 krs.

Anna  on syntynyt v. 1983 Leningradissa taiteilijaperheeseen. Kahdeksan vuoden iässä hän muutti perheensä kanssa Suomeen.

Anna on valmistunut Turun yliopistosta filosofian maisteriksi aineinaan ranskan, venäjän sekä suomen kielen filologia ja pedagogiikka. Hän opettaa suomen kieltä peruskoulussa.

Hänen esikoisromaaninsa Mitä männyt näkevät on ilmestynyt v. 2020. Se perustuu hänen isoisänsä elämäntarinaan ja kertoo tämän vanhempien katoamisesta Stalinin vainoihin. Annan toinen romaani Varjele varjoani on ilmestynyt syksyllä 2022. Siinä seurataan kahden naisen, äidin ja tyttären, maahanmuuttomatkaa. Romaanin tarina keskittyy kysymään, mitä maahanmuuttaja jättää taakseen ja miten hän voi löytää oman paikkansa uudessa elämässään.

Annaa kiehtovat eri kielet sekä se, miten ne heijastavat eri tavalla ympäröivää maailmaa. Siinä, miten sanat asettuvat virkkeiksi ja virkkeet kutoutuvat tarinoiksi, on jotakin erityisen taianomaista.

Haastattelijana on journalisti Toivo Tupin.

Tapahtuma sitriimataan fb-ryhmässä Helmet по-русски.

Tapahtuman kieli: venäjä ja suomi.

Tervetuloa!

***********
Tapahtuma kuuluu Venäjänkielisen kirjaston kulttuurimaratonin ohjelmaan. Kulttuurimaraton pidetään 13.-26.11.2023. Projekti on Suomen Kulttuuriministeriön rahoittama ja sen iskulause on "Kulttuuri yhdistää ihmiset".

Kulttuurimaratonin koko ohjelma

Keskustakirjasto Oodi

22.11.2023 klo 18.00 - 19.30

Viimeksi päivitetty 13.11.2023