Kirjaston aineistot vaihtaneet paikkaa vol. syksy 2021

Pointin kirjastossa on uusittu aineiston sijoittelua. Pääjaottelu on pysynyt samana, eli lasten ja nuorten aineistot löytyvät kirjaston vasemmalla puolella  ja aikuisten aineisto löytyy tuttuun tapaan kirjaston oikealta puolelta. Aikuisten aineistossa suurimpana muutoksena on varmaan kaunokirjalisuuden aineistojen uudelleensijoittelu. Aikuisten tietokirjallisuus on suurimmaksi osaksi paikoillaan.

Lasten alueella olevaan leikkikehään saa mennä leikkimään ja lukemaan, kunhan turvaväleistä pidetään huoli. Kirjasto on avoinna "koronaturvallisesti" ja kannattaa kysyä meiltä lukuvinkkejä, jos tuntuu, että niitä tarvitsee. Muista myös lukudiplomi.fi -sivusto, siinä on eri-ikäisille lapsille ja perheille lukuvinkkejä. 

Helppolukuiset kirjat ovat nyt paremmin esillä ja jaoteltuina sarjoittain.

Englanninkielinen lastenkirjallisuus ja helppolukuiset on siirretty omaan "loossiinsa" väljemmin aseteltuna, jotta niitä olisi mukavampi katsella ja lainata.

Lasten tietokirjallisuus löytyy nykyään kirjaimellisesti keskeltä kirjastoa, vasemmalla puolen keskikäytävää. 

Lasten kuvakirjat löytyvät samasta paikasta, kirjaston vasemmmasta nurkasta ensimmäisestä loossista, kuten aina, mutta niiden keskinäinen sijoittelu siellä on hieman muuttunut. Suositut sarjat, kuten Tatut ja Patut ja Mimmi Lehmät löytyvät ikkunan vierestä, eli niitä pitää aluksi osata vähän etsiä.

Ekaluokkalaisille ja eskarilaisille on nyt hyvä hetki hankkia kirjastokortti, sen saa, kun huoltajalla on mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus ja lapsella kelakortti. Lämpimästi tervetuloa kirjastoon!