Päiväkotiyhteistyö

Haluamme rikastaa lapsen mielikuvitusta ja tukea lapsen kielellistä kehittymistä. Kirjaston palvelut ovat maksuttomia.

Lisätiedot ja yhteydenotot/ Pointin kirjasto:
Marjut Lahtela marjut.lahtela@vantaa.fi

 

Satutuokiot 3-5 -vuotiaille

Varaa ryhmällesi satutuokio tästä.
Tuokiot ovat leikkisiä ja toiminnallisia, ja paikalla on vain haluamasi lapsiryhmä. Järjestämme satutuokioita paikan päällä ja etänä.

Aihepaketit

Sankarit, ötökät, avaruus, tunnetaidot ja ystävyys vai jotain ihan muuta? Kokoamme aihepaketteja toivotun teeman ympärille. Tilaa paketti tästä.

Tunne- ja kaveritaitolaatikko

Pointin kirjastosta on lainattavissa tunne- ja kaveritaitolaatikko satuhetkien järjestämiseen. Laatikko sisältää kymmenen teemaan sopivaa kirjaa sekä ohjekansion, josta löytyy jokaiselle kirjalle erikseen luotu satuhetken mallirunko sekä runsaasti vinkkejä ja valmiita tehtäväideoita kirjojen käsittelyyn lasten kanssa. Löydät kirjalliset materiaalit myös tästä.
Katso, onko laatikko vapaana haluamassasi kirjastossa täältä.

Satudiplomi

Satudiplomi uudistui elokuussa 2021: kirjat on järjestelty aihepiirien mukaan ja niihin on merkitty suuntaa-antavat esimerkki-iät. Kirjoja löytyy 0-6-vuotiaille. Satudiplomisivulta löydtä lukuvinkkejä ja lisäohjeita satudiplomin suorittamiseen. www.lukudiplomi.fi

kirjastokortti

Kirjastokortti

Voit hankkia päiväkotiryhmällesi oman kirjastokortin. Kortti voidaan tehdä kirjastokäynnin yhteydessä - muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksesi. 

Kuva: Pixabay, pixabay.com