Vuokraa käyttöösi kokoustila Ture

Kokoustila Ture sijaitsee Rikhardinkadun kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Tilavaan huoneeseen mahtuu noin 35 henkeä. Kokoustilassa on 12 kokoontaittuvaa pöytää, joiden ympärille mahtuu kokoustamaan isompikin porukka. Tilan voi myös järjestää luentosaliksi luentoa tai esitelmää varten. Tilassa toimii Helsingin kaupungin langaton verkko Stadinetti. Tilassa on valkotaulu ja iso siirrettävä näyttö. Esitystä varten tarvitset oman laitteen. Laitteen liittäminen näyttöön on mahdollista langattomalla ClickShare–yhteydellä tai HDMI-liitännällä. Tila on lukittu ja henkilökunta avaa oven pyydettäessä.

Tilan hinta on 40€ tai 100€ alkavalta tunnilta (1.1.2020 alkaen). Tilassa on kaksi hintakategoriaa: kaupallinen hinta ja kulttuurihinta. Kirjasto määrittää hinnan aina tapahtumakohtaisesti. Jos olet järjestämässä kaikille avoimen yleisötilaisuuden, sinulla saattaa olla mahdollisuus tilan alennettuun kulttuurihintaan tai maksuttomaan käyttöön. Annathan tätä varten lisätietoja tilaisuudestasi varauksen yhteydessä.

Tilavuokra maksetaan kortilla. Myös laskutusmahdollisuus.

Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi
Voit siellä omatoimisesti tarkistaa vapaat päivät ja kellonajat sekä tehdä tilaan alustavan varauksen. Varaus käsitellään kahden arkipäivän kuluessa. Saat sähköpostiisi tiedon kun varauksesi on hyväksytty. Tarvittaessa voit peruuttaa varauksen 5 päivää ennen varattua aikaa osoitteeseen kir.rikhardinkaduntilavaraukset@hel.fi. Peruuttamatta jäänyt varaus laskutetaan.

Varauksen maksimipituus: 10 tuntia

Maksimimäärä varauksia per käyttäjä: 3

Varaamalla tilan hyväksyt kokoustilan käyttösäännöt:

1. Varattu tila kalusteineen on vuokralaisen käytettävissä sopimuksessa määriteltynä aikana.
2. Mahdollisten alkuvalmistelujen ja loppusiivouksen tulee sisältyä varattuun aikaan. Varaus laskutetaan täysiltä tunneilta.
3. Jos haluat peruuttaa varauksen, se pitää tehdä 5 päivää ennen varattua aikaa osoitteeseen kir.rikhardinkaduntilavaraukset@hel.fi.
4. Peruuttamatta jääneet varaukset laskutetaan.
5. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen.
6. Kirjastossa ei voi järjestää tilaisuuksia, joista otetaan pääsy- tai osallistumismaksu (koskien myös materiaalikuluja).
7. Suurin sallittu henkilömäärä tilassa on 45 henkilöä (paloturvallisuussuositukset).
8. Vuokrausajan päättyessä vuokraajan tulee jättää tila samaan kuntoon kuin se oli vuokrausajan alkaessa.
9. Vuokraaja on korvausvelvollinen, mikäli tilan käyttäjät aiheuttavat vahinkoa kiinteistölle tai irtaimistolle. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi kirjaston henkilökunnalle.
10. Vuokrattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus ei saa häiritä muuta kirjaston toimintaa, asiakkaita tai käyttäjiä.
11. Vuokrattavassa tilassa järjestettävän tilaisuuden sisältö tai luonne ei voi olla ristiriidassa Suomen lain kanssa tai hyvän tavan vastainen.
12. Kirjastolla on tarvittaessa ja harkintansa mukaan oikeus evätä vuokralaisen pääsy vuokrattavaan tilaan tai keskeyttää vuokrattavassa tilassa järjestettävä tilaisuus, mikäli ilmenee, että edellä mainittuja sääntöjä rikotaan tai on rikottu.

Lisätietoja:  kir.rikhardinkaduntilavaraukset@hel.fi
Vastaamme kahden arkipäivän kuluessa.