Lainaa pääsylippu Teatteri Tilkkutäkin näytelmään Kuka kaipaa Kyllikkiä

Koivukylän, Lumon ja Tikkurilan kirjastosta voi lainata 2 hengen pääsylippupaketin Teatteri Tilkkutäkin näytelmään Kuka kaipaa Kyllikkiä.

Käsikirjoitus ja ohjaus:

Marjut Haimila

Kyllikki on nainen, joka on tehnyt työuransa harmaan talouden alueella. Hän on hiljattain lopettanut aktiivi työnteon ja jäänyt ”eläkkeelle”. Länsimaisen kulttuurin hyljeksimä ammatti on eristänyt Kyllikin muista ihmisistä, ja myös saanut aikaan sen, että perhettä ei ole tullut perustetuksi. Yksinäinen Kyllikki on päätynyt istumaan puiston penkille pohtimaan elämäänsä, ruokkimaan lintuja ja haaveilemaan rakkaudesta, jota ei ole koskaan kokenut. Puiston penkki voi kuitenkin toimia kohtaamispaikkana ihmisille, ja saada aikaan kontakteja, joita ei muuten syntyisi. Kun vain muistaa pitää oman mielensä avoimena.

Esitykset:

17.9. klo 16 | 21.9. klo 19 | 24.9. klo 16 | 28.9. klo 19 | 1.10 klo 16

esityspaikka:  Kansalaistoiminnan keskus Leinikki.  Leinikkitie 22 D (sisään parkkipaikan puolelta)

Näytelmän kesto n. 1 tunti.

Ohjeet asiakkaalle: 

Pääsylippu oikeuttaa kahden henkilön kertakäyntiin tiettyyn Teatteri Tilkkutäkin näytelmään. Koivukylän, Lumon ja Tikkurilan kirjastosta on lainattavissa yksi pääsylippupaketti per näytös. Pääsylippu näytetään sisään mennessä vahtimestarille. 

Pääsylippu lainataan kirjaston asiakaspalvelusta, koska pääsylippu on kertakäyttöinen - lainattua lippua ei tarvitse palauttaa kirjastoon. Lainaamiseen tarvitaan voimassa oleva Helmet-kirjastokortti. 

Pääsylippua ei voi varata eikä lainaa voi uusia. Lippujen saatavuustiedot voi katsoa Helmet-aineistohausta

Lippujen lainaus on kokeilu, jonka tarkoitus on rohkaista erityisesti ensikertalaisia kokemaan teatterielämyksiä. 

Lisätietoja Teatteri Tilkkutäkistä:  

Kotisivut: Teatteri Tilkkutäkki
Facebook: Teatteri Tilkkutäkki