Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Hebocon-robotapahtuma nuorille ja aikuisille

Robo contest for dummies. 

Keskiviikkona 26.10 klo 17–20 Robotiikan oppimiskeskuksessa.  

Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan maailman surkeimpien robottien taistelua. Kilpailla voi yksilönä tai joukkueena. Oman kilpailupaikan voi varmistaa ilmoittautumalla tapahtumaan etukäteen, mutta tapahtumassakin pääsee vielä mukaan!

Ehdoton ikäraja tapahtumalle on K13. 

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Hebocon on robotti-sumopainikilpailu niille, joilla ei ole varsinaisia teknisiä taitoja robottien rakentamiseen. Heboconissa robottien rakennus antaa lähinnä haasteen mielikuvitukselle ja liimapistoolin käyttötaidoille. Tämän jälkeen robotit osallistuvat outoihin (ja kiusallisiin) kaksintaisteluihin. Sekä voittaja että p*skin robotti palkitaan. Jälkimmäinen on kaikkein tavoitelluin titteli! 

Heboconin on lähtöisin Japanista. Daiju Ishikawa järjesti ja piti ensimmäisen Hebocon-kilpailun 19. heinäkuuta 2014 Tokiossa, Japanissa, jonka jälkeen Hebecon-tapahtumat ovat levinneet kansainvälisesti.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Robokeskuksen, Tikkurilan kirjaston ja Nuorten palveluiden kanssa Robotiikan oppimiskeskuksella. Sisäänkäynti ”Kirjasola”. Lisätietoa konseptista https://www.hebocon.fi/"

Asiasana: Innovaatiofestari

hebocon_helmet_kuvitus.png

Kuvat: Kiyoshi Suganuma

Tikkurilan kirjasto

26.10.2022 klo 17.00 - 20.00

Viimeksi päivitetty 17.10.2022