Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Rakennetaan yhdessä kestävä tulevaisuus

Tapahtuma peruttu

HUOM: Tilaisuus siirtyy uuteen ajankohtaan. Uudesta päivämäärästä tiedotetaan pajaan ilmoittautuneille.

Ilmastonmuutos, luontokato ja muut ekokriisit haastavat meidät asettamaan ekologiset kysymykset etusijalle, kun rakennamme tulevaisuuden kestävää yhteiskuntaa. Tarvitsemme sitä varten kokonaan uudenlaista ymmärrystä ja osaamista.

Kahden tunnin mittaisessa työpajassa kuvittelemme tulevaisuutta, jossa ihmiskunta on ymmärtänyt maapallon rajat ja elää niiden mukaisesti. Lisäksi ideoimme, miten juuri sinä tai edustamasi yhteisö voisi yhdessä kirjaston kanssa edistää kestävään elämäntapaan vaadittavia asenteita ja taitoja. Tule unelmoimaan kanssamme!

Työpajassa syntyneiden ideoiden pohjalta luodaan toimintakonsepti, jota testataan Vantaan kaupunginkirjastossa syksyn 2022 aikana. Kutsumme työpajan osallistujat mukaan myös toimintakonseptin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Työpaja on osa opinnäytetutkimusta

Tilaisuus on osa Maija Lehtolan opinnäytetutkimusta “Kirjasto ekososiaalisen sivistyksen mahdollistajana”. Tutkimuksen tarkoituksena on kehittää kirjastoon uudenlaista toimintaa erilaisten yhteistyökumppanien kanssa. Tutkimuksen tilaajana on Vantaan kaupunginkirjasto ja oppilaitos Humanistinen ammattikorkeakoulu.

Osallistumalla työpajaan osallistut samalla tutkimukseen. Ilmoittautumisen yhteydessä saat tiedotteen tutkimuksen tekemisestä ja voit esittää kysymyksiä tutkimukseen liittyen. Kaikkien osallistujien on mahdollisuus halutessaan keskeyttää osallistuminen milloin tahansa. 

Näin pääset mukaan 

Ilmoittaudu mukaan 8.5. mennessä ilmoittautumislinkin kautta Helmet.fi-sivustolla. Pajaan otetaan enintään 20 osallistujaa. Annathan ilmoittaumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, jotta voit saada lisätietoja työpajaan liittyen.

Työpaja järjestetään suomen kielellä.

Noudatamme työpajassa turvallisemman tilan periaatteita. 

Tutustu tilan esteettömyystietoihin.

Lisätiedot ja peruutuspaikkojen tiedustelu: Maija Lehtola (etunimi.sukunimi@vantaa.fi)

Kuva: fauxels palvelusta Pexels

Lukutila Laguuni, 1. kerros (Tikkurilan kirjasto)

11.5.2022 klo 17.30 - 19.30

Viimeksi päivitetty 10.5.2022