Soittohuone

Soittohuone on äänieristetty tila, joka sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa musiikkiosastolla. Voit harjoitella joko yksin tai yhdessä Soittohuoneen akustisella pianolla tai Singa pro-karaokepalvelulla, tai tuoda mukanasi oman instrumenttisi. Käytettävissä on myös sekä teräskielinen että nylonkielinen akustinen kitara, sähkörummut, sähkökitara ja kitaravahvistin sekä sähköbasso ja bassovahvistin, jotka lainataan erikseen. Käytössä on Vantaan kaupungin ilmainen langaton verkko.

Tilan käyttösäännöt

Tilan käyttö musiikin harrastamiseen on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 4 tuntia viikossa, 2 tuntia kerrallaan. Tilaa ei erikseen sopimatta saa käyttää yritystoimintaan. Jos tilan varannut asiakas ei saavu 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta tai varaus on tehty vastoin kirjaston ohjeita, vapautuu tila muiden varattavaksi. Jos et tule käyttämään varaustasi, peruthan sen soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 043 8250963.

Tila on tarkoitettu ainoastaan musiikin harrastamiseen. Kaupallinen toiminta ja kokoukset ovat maksullisia, niiden varaukset sähköpostitse elina.laakso@vantaa.fi

Ikäraja tilan varaamiseen on 15 vuotta. Varaaja lainaa tilan kirjastokortilleen asiakaspalvelutiskiltä. Tilassa ei syömistä tai juomista.

Tilasta on poistuttava viimeistään kymmenen minuuttia ennen kirjaston sulkemisaikaa.

Varaukset 1.2.2023 alkaen Timmi 360 -palvelun kautta.