Naxos-musiikkipalveluiden sovellukset

NML-, NML Jazz- ja NML World -sovelluksilla voit kuunnella Naxos Music Libraryn, Music Library Jazzin ja Music Library Worldin musiikkia älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Voit käyttää Naxos-palveluiden sovelluksia Android- ja iOS laitteilla. Tarvitset musiikin kuunteluun verkkoyhteyden. Sovelluksessa on myös offline-kuuntelumahdollisuus.

Sovelluksen käyttö vaatii erillisen käyttäjätilin luomisen.

Ohjeet Naxos-sovelluksen käyttöönottoon

  1. Mene Naxos Music LibrarynNaxos Music Library Jazzin tai Naxos Music Library Worldin sivulle.
  2. Syötä Helmet-kirjastokorttisi numero (ilman välilyöntejä) ja klikkaa Login.
  3. Luo käyttäjätili Playlists-välilehdellä. Klikkaa kohdasta Student/member playlists account linkkiä Sign up. Anna vaaditut tiedot. Saat vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi, toimi ohjeen mukaan.
  4. Lataa mobiililaitteesi sovelluskaupasta NML- tai NML Jazz tai NML World -sovellus.
  5. Kirjaudu sovellukseen luomallasi käyttäjätunnuksella ja nauti musiikista.
  6. Muista sulkea sovellus, kun olet lopettanut kuuntelemisen. Palveluun voi olla kirjautuneena kerrallaan vain rajoitettu määrä kuuntelijoita.

Jos et ole käyttänyt sovellusta pitkään aikaan, kirjautuminen ei välttämättä onnistu. Saat silloin viestin sähköpostiosoitteeseen, joka toimii käyttäjätunnuksenasi. Noudata sähköpostissa olevia ohjeita, jotta voit aktivoida tunnuksen uudelleen.

Huomaathan, että kuhunkin palveluun täytyy erikseen tehdä henkilökohtainen tili mobiilikäyttöä varten. Tili (s-postiosoite ja salasana) voi kuitenkin olla kaikissa Naxos-palveluissa sama.  

Henkilökohtaisen tilin luomisesta on hyötyä. Sen ansiosta voit tehdä mm. soitto- ja suosikkilistoja sekä mobiilisovelluksissa että selaimessa. Lisäksi henkilökohtaisilla tunnuksilla voi kirjautua suoraan palveluiden pääsivuilla www.naxosmusiclibrary.com, www.naxosmusiclibrary.com/jazz ja www.naxosmusiclibrary.com/world. Sinun ei siis tarvitse muistaa kirjaston omaa URLia tai käydä palvelussa kirjaston sivun linkin kautta.