Karaokea kirjastossa

Tikkurilan kirjaston musiikki- ja mediaosastolla voi laulaa karaokea. Karaoke tarjoaa matalan kynnyksen tavan nauttia laulamisen ilosta. Yleensä karaokea lauletaan meluisissa ravintoloissa ja baareissa. Kirjastossa karaokea voi laulaa turvallisesti, päihteettömässä ympäristössä ja äänen voimakkuuden voi säätää itselleen sopivaksi. 

Laulamaan ovat tervetulleita myös lapset ja nuoret, koska tilaan ei ole ikärajoja. 

Kappalevalikoima

Kirjastossa on verkkopohjaisen Singa pro -karaokepalvelun kautta käytettävissä noin 20 000 kappaleen valikoima kotimaisia ja ulkomaisia kappaleita. Voit tutustua kappalevalikoimaan verkossa osoitteessa: https://sin.ga/fi

Varaaminen:

Karaokea lauletaan musiikki- ja mediaosastolla sijaitsevassa äänieristetyssä tilassa Soittohuoneessa. Soittohuone on käytettävissä kirjaston aukioloaikoina ja sen voi varata kerrallaan käyttöön 2 tunniksi. Tilan voi varata joko yksityiseen harjoitteluun tai laulamaan voi tulla myös pienellä ryhmällä kavereiden tai vaikkapa perheen kanssa. Voit varata Soittohuoneen Varaamo-palvelusta tai tee varaus Tikkurilan kirjaston musiikkiosaston asiakaspalvelusta tai puhelimitse numerosta 043 8250 963.

http://varaamo.vantaa.fi

Avoin karaokeryhmä: 

Karaoketilassa kokoontuu myös kaksi kertaa viikossa avoin karaokeryhmä, johon kaikki ovat tervetulleita laulamaan. Katso ryhmän kokoontumisaikataulu Helmet.fi -tapahtumakalenterista.