Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Noin 50 Yrjöä -näyttely

Näyttelyssä on esillä valittuja teoksia Suomen Jazzliiton 50-vuotiaan Yrjö-palkinnon historian varrelta. Jazzliiton Yrjö-palkintoa on jaettu järjestön syntymävuodesta 1967 lähtien vuosittain ansioituneille kotimaisille jazzmuusikoille. Varsinainen palkinto on ollut vuosittain vaihtuvan kuvataiteilijan teos. Näyttelyteokset ovat Yrjö-palkittujen muusikoiden kokoelmista ja palkintojen taiteilijoina muun muassa Anne Brag, Lars-Gunnar Nordström, Hanna Vahvaselkä sekä Anssi Kasitonni.

Teosten lisäksi näyttelystä on koottu soittolista, jota voi kuunnella näyttelyn yhteydessä kuulokkeilla tai erikseen verkosta osoitteessa www.jazzfinland.fi.

Näyttely on koottu Suomen Jazzliiton 50. juhlavuoden kunniaksi, ja se on kiertänyt vuoden ajan kotimaisilla jazzfestivaaleilla. Noin 50 Yrjöä on esillä nyt Kirjasto 10:ssä viimeistä kertaa, ja mukana on myös upouusi, vuoden 2016 Yrjö-palkinto. "Snake Charmer" -teos on sarjakuvataiteilija Ville Pirisen käsialaa, ja se myönnettiin saksofonisti Esa Pietilälle 4.11.2016. 

 

28.11.2016 - 18.12.2016

Viimeksi päivitetty 29.11.2016

Kysy musiikista