Uusia musatapahtumia Töölössä ja Kalliossa

Töölön kirjasto ja Finnish Blues Society aloittavat yhteistyön, jonka merkeissä kirjaston Waltari-salissa järjestetään jatkossa juurimusiikin tapahtumia, kuuntelupiirejä, artistitapaamisia ja näyttelyjä. Seuraa tapahtumailmoituksia Helmet-sivuilta ja Töölön kirjaston Facebookista.

Ensimmäisen, rennon tapahtuman keskiössä lauantaina 12.11. on kotimainen blues. DJ:inä ja tarinan juontajina ovat Blues News -lehden toimituspäällikkö Pete Hoppula ja Finnish Blues Societyn varapuheenjohtaja Harri Suokas.

Bluesmiehet soittavat yhden esimerkkikappaleen kultakin Suomi-bluesin vuosikymmeneltä, ja kertovat niihin liittyvän oman kertomuksensa. Nämä kurkistukset bluesharrastajan sielunmaisemaan muodostavat yhdessä Suomi-bluesin tarinan, johon yleisö voi halutessaan osallistua. Tervetuloa mukaan!
Lue lisää -> Suomi-bluesin tarinaa -kuuntelupiiri
 

Kallion kirjaston aloittaa musasunnuntait! Musasunnuntaissa tavataan juttutuokion ja pienimuotoisen keikan merkeissä ajankohtaisia omaehtoisen musiikin tekijöitä. Lainattavissa on myös vieraiden suosituksia kaupunginkirjaston kokoelmista.

Ensimmäisellä kerralla kirjaston Kupolisalissa esiintyy 20.11. Kalliossa asuva lauluntekijä Lyyti, joka on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot. Ennen keikkaa Lyytiä jututtaa musiikin tekemisestä omaehtoisen kulttuurin monitoimimies Juuso Paaso. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lue lisää -> KALLION KIRJASTON MUSASUNNUNTAI #1: LYYTI

Musasunnuntai-tapahtumia on tarkoitus järjestää jatkossa 4-6 kertaa vuodessa. Seuraa ilmoittelua Helmet-sivuilla ja Kallion kirjaston Facebook-sivulla.