Ehdota nimiä Viikin kirjaston uusille tiloille

Uudistettu Viikin kirjasto avataan syksyllä 2021. Remontin yhteydessä olemme saaneet uusia, varattavia tiloja. Nyt haemme näille tiloille nimiä ja tarvitsemme sinun apuasi!

Osallistu nimikilpailuun 4.8. mennessä 

Uudistetussa Viikin kirjastossa kaupunkilaiset kohtaavat luonnon ja mikroskooppisen maailman. Kirjasto tarjoaa niin isoille kuin pienillekin tutkijoille innostavan ympäristön, sen hyllyjen välissä viihtyvät sekä tiedon- että tarinanjanoiset, ja kirjaston Roomalaisessa puutarhassa on ihana levähtää. Mikä parasta, Viikin kirjastossa on myös tiloja, joita asiakkaat voivat varata omaan käyttöönsä. 

Uudistetussa Viikin kirjastossa on viisi tilaa, jotka tarvitsevat nimen: 

  • Tilassa 1 on melkein aina menoa ja meininkiä! Täällä järjestetään erilaisia tapahtumia, ja kun tila ei ole varattu, siellä voi leikkiä, lueskella Satumajassa tai oleilla muuten vain. 
  • Tilassa 2 on hauska pelata konsolipelejä ja shakkia, lukea ja laskea, tehdä etätöitä ja opiskella, keskustella itsekseen ja ystävän kanssa. 
  • Tilassa 3 on kätevää pitää kokouksia ja työskennellä ryhmässä.  
  • Tilassa 4 on helppo viihtyä, rentoutua ja antaa ajatusten leijailla. 
  • Tilassa 5 on vaivatonta järjestää pöydän ääressä tapahtuvaa harrastetoimintaa, vaikkapa lautapeli-iltamia. 

Osallistu nimikilpailuun 4.8. mennessä ehdottamalla nimeä yhdelle tai vaikka kaikille tiloille. Toivomme erityisesti nimiehdotuksia, jotka liittyisivät Viikkiin, sen ympäristöön ja/tai luontoon. 

Kilpailuajan päätyttyä kirjastolaisten raati valitsee ehdotuksista voittajat. Nimikilpailun voittajille on luvassa mainetta ja kunniaa sekä pieniä palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Uusien tilojen nimet julkistetaan Viikin kirjaston avajaisissa syksyllä.

Kuvitus: Kirsti Maula