Användning av lokalerna i Ode

Välkommen att arbeta och hålla möten i Ode! Vi tillhandahåller många lämpliga lokaler för olika ändamål. Du kan arbeta i grupp eller ensam, en längre period eller en kort stund. De flesta lokaler kan användas avgiftsfritt och bokas via Varaamo.

Maijasalen och Kino Regina

På första våningen i Ode finns två separata, avgiftsbelagda lokaler som lämpar sig utmärkt väl exempelvis om du ska ordna konferenser eller andra stora evenemang. De är Kino Regina och Maija-salen som är utrustad med mångsidig teknik.

Läs mer om Kino Regina och boka lokalen
Läs mer om Maijasalen och boka lokalen
Användarreglarna för avgiftsbelagda lokalerna
Prislistan för de avgiftsbelagda utrymmena

Grupprummen

På andra våningen i Ode finns det tio grupprummen och sex arbetsrummen i olika storlek. Du kan boka dem avgiftsfritt via Varaamo för maximalt tre timmar.

Användarreglerna ​för grupprum

Kuben

På andra våningen i Ode finns Kuben, en avgiftsbelagd, immersiv lokal på 90 kvadratmeter med väggar av smart glas. Den kan exempelvis användas som digitalt konstgalleri eller virtuell lärmiljö.

Läs mer om Kuben och boka lokalen
Användarreglarna för avgiftbelagda lokalerna
Prislistan för de avgiftsbelagda utrymmena

Köket

På Odes andra våning finns ett trivsamt kök, 30 m2, där man kan ordna matlagningskurser och andra tillställningar med anknytning till matlagning. Det är också möjligt att separat boka grupprum 8 på Varaamo, ifall rummet är ledigt, om man vill ordna en måltid eller dylikt.
Att hyra köket är avgiftsbelagt.

Läs mer om köket och boka lokalen
Användarreglarna för avgiftbelagda lokalerna
Prislistan för de avgiftsbelagda utrymmena

Läsesalen

På andra våningen i Ode finns en separat läsesal för läsande och tyst arbete. Salen kan användas fritt och kan inte bokas.