Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Tjänster

Kirjaston lehtialueella sijaitsevat lainattavat aikakauslehdet sekä paikan päällä luettavat sanomalehdet ja aikauslehtien uusimmat numerot. Lasten lehdet ovat lastenalueella ja niissä uusimmat numerot ovat heti lainattavissa. Lisäksi eMagzin (suomalaisia aikakauslehtiä) ja ePressin (suomalaisia sanomalehtiä) sähköiset e-lehdet ovat luettavissa kirjaston asiakastietokoneilla ja kirjaston langattomassa verkossa. Osaa eMagzin lehdistä sekä PressReaderin ja RBdigitalin e-lehtiä voit lukea myös omilta laitteiltasi kirjaston ulkopuolella. Lisätietoa e-lehdistä löydät: http://www.helmet.fi/fi-FI/Ekirjasto/Lehdet.

Tulostus, kopiointi ja skannaus on maksutonta. Tulosteita tai kopioita voi ottaa päivässä enintään 20 mustavalkoista sivua. Palvelun käyttöön tarvittavat käyttäjätunnukset tilataan sähköpostitse osoitteesta print@vantaa.fi. Tunnukset ovat voimassa 8 tuntia.

Ingen ytterligare information
Ingen ytterligare information
Ingen ytterligare information

Keittiöpiste sijaitsee lähellä sisääntuloa, lasten kuvakirja-alueen vieressä. Täällä syödään eväät.

Se också Helmet.fi > Info > Biblioteksanvändare > Användningsregler för meröppetbiblioteken

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri tavoin lukemisesteisille henkilöille.  Pointin kirjastossa voit rekisteröityä CELIA-kirjaston verkkoasiakkaaksi.  
 

Avoin verkko
 

Apparater

Kirjastosta voi lainata 2 roskapihtiä. Laina-aika on 14 vuorokautta. Lainaus ja palautus Pointin kirjastossa. 

Lånetid en vecka.

Gymnastikkassen innehåller:

-olika långa hopprep, som kan användas för hopprepshoppning ensam eller i grupp

-instruktionshäfte för hopprepslekar och –tricks (på finska)

-QR-koder för t.ex. QR-kodsorientering. Via QR-koderna får man videoklipp på olika hopprepslekar och –tricks (på finska)

-bildkort för lätta parakrobatikövningar

-instruktionshäfte för familjemotion (på finska)

-gymnastikpass för skolorna (passet innehåller grundrörelser, indelade enligt skolornas läroplan, på finska)

Kopioita on mahdollista saada sekä A4 että A3 kokoisena. Maksuton 20 sivua/asiakas. Kopioiden ottamista varten tarvitset tunnukset, jotka tilataan omaan sähköpostiin. Lähetä tyhjä viesti osoitteeseen print@vantaa.fi. Saat paluuviestissä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia.

Fyra datorer för vuxna (kan reserveras för 60 minuter). Fyra datorer för barn (30 minuter).

Tulostus onnistuu oman sähköpostin kautta. Lähetä tulostettava tiedosto liitetiedostona osoitteeseen print@vantaa.fi . Saat paluupostina käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita tarvitset tiedoston tulostamiseen. Tunnukset ovat voimassa kahdeksan (8) tuntia. Jos et saa paluupostia, päivitä sähköpostisivu ja tarkista roskaposti.

Tulosteita tai kopioita voi ottaa päivässä enintään 20 sivua mustavalkoisena.

 

 

Rum


Mukava työskentelykuutio (Smartblock-työskentelyratkaisu) kirjastosalissa. Soveltuu työskentelyyn ja jopa etäyhteysneuvotteluihin. Ääniä vaimentavat seinät. Työpöytä ja penkit. Integroitu 32” Full HD-näyttö ja siihen automaattisesti sisäänkelautuvat HDMI- ja VGA-kaapelit, kaksi kattoon upotettua kaiutinta, neljä himmennettävää ja suunnattavaa led-valoa sekä neljä pistokepaikkaa. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN. Smartblock on varattavissa kirjaston aukioloaikojen puitteissa,  ja sen voi varata kerrallaan 1-6 tunniksi. Varaamo ei toistaiseksi käytössä.( Smartblock-työskentelyratkaisun voit varata Varaamosta https://varaamo.vantaa.fi.) Voit myös olla yhteydessä Pointin kirjastoon, ja pyytää meitä varaamaan sinulle aikoja (point.kirjasto@vantaa.fi).

Läs mera


Varattavissa oleva työhuone.  Talviaikaan ma-to klo 16-20 ja la 9-16 (koulun toiminnan mukaan). Kesäaikaan ma-to klo 9-20, pe klo 9-16.Tilan voi varata kerrallaan 1-4 tunniksi. Tila soveltuu keskittymistä vaativaan työskentelyyn, kuten opiskeluun ja etätöihin. Tilassa on pöytätietokone, nojatuoli ja lukuvalo. Tilassa on käytössä Vantaa Avoin WLAN. Varaamo ei toistaiseksi käytössä. (Tilan varaaminen onnistuu Varaamossa, https://varaamo.vantaa.fi. ) Voit myös olla yhteydessä Pointin kirjastoon, ja pyytää meitä varaamaan sinulle aikoja (point.kirjasto@vantaa.fi)

Läs mera

För att boka galleriet, kontakta Ritva Nyberg, ritva.nyberg (at) vantaa.fi

Hitta ditt bibliotek

Öppet

-
meröppet In med bibliotekskortet
-
personal på plats
-
meröppet In med bibliotekskortet
-
personal på plats
-
meröppet In med bibliotekskortet
-
personal på plats
-
meröppet In med bibliotekskortet
-
personal på plats
-
meröppet In med bibliotekskortet
-
personal på plats
-
meröppet In med bibliotekskortet
-
meröppet In med bibliotekskortet