Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätietoisku: Miten sosiaali- ja terveydenhuollon Maisa-portaalia käytetään?

Maisa on henkilökohtainen, maksuton ja suojattu digitaalinen kanava terveydenhuollon ammattilaisen ja kansalaisen välillä. Sen avulla voit seurata ja vastaanottaa terveyteesi liittyviä tietoja turvallisesti internet-selaimen kautta tai mobiilisti vaikka kännykällä. Maisa on käytössä Helsingin, Kauniaisten, Keravan, Vantaan sekä HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan palveluissa.

Tässä kaikille avoimessa tietoiskussa Oy Apotti Ab:n asiantuntijat esittelevät Maisan käyttöä ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Tilaisuutta voi seurata internetin välityksellä Zoom-sovelluksella. Saat apua tilaisuuteen liittymiseen omalla laitteellasi Entressen, Ison Omenan, Tapiolan, Sellon ja Lippulaivan kirjastoissa. Mikäli sinulla ei ole omaa laitetta, voit lainata kirjastosta kirjastokortilla tietokoneen tai tablettilaitteen.

Zoom-osallistujien tulee ilmoittautua. Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ENTER ry:n sivulla: https://www.entersenior.fi/tapahtumat/maisa-portaali

Tätä tietoiskua on myös mahdollista seurata Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa (os. Salomonkatu 21 B, Helsinki). Katsomoon ei tarvitse ilmoittautua! 

Entressen kirjasto

9.11.2022 klo 15.00 - 16.00

Viimeksi päivitetty 12.10.2022