Kokoushuone Salonki

Kokoushuoneen varustuksena on 8-paikkainen kokouspöytä. Länsimäen kirjastossa on myös 75-tuumainen näyttö, jota on mahdollista käyttää huoneessa.

Näyttöä käytetään myös kirjaston omaan toimintaan, siksi näytön tarpeesta on ehdottomasti ilmoitettava varauksen lisätiedoissa. Näytön kanssa tarvittavat johdot ja sovittimet saat henkilökunnalta.

Kirjaston henkilökunta avaa kokoushuoneen oven. Henkilökunnalta saat tarvittaessa opastusta tilan ja näytön käyttöön. Siivoathan jälkesi varauksen loputtua, jotta tila jää hyvään kuntoon seuraavaa asiakasta varten.

Tilan käyttösäännöt

Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 3 tuntia viikossa. Tilaa ei erikseen sopimatta saa käyttää yritystoimintaan. Jos tilan varannut asiakas ei saavu 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta tai varaus on tehty vastoin kirjaston ohjeita, vapautuu tila muiden varattavaksi. Jos et tule käyttämään varaustasi, peruthan sen soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 043 825 1548.

Kokoushuone Salongin näyttö

Näyttö on 75-tuumainen. Näytön johdon ja HDMI- ja VGA-sovittimet saat kirjaston henkilökunnalta, joka auttaa tarvittaessa opastusta näytön käyttöön. Näytön voi varata vain yhdessä tilan kanssa.

Näytön käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika on 3 tuntia viikossa. Jos varannut asiakas ei saavu 15 minuutin sisällä varauksen alkamisesta, vapautuu näyttö muiden varattavaksi. 

Kokoustila_Salongin_näyttö.jpg

Lisätietoja ja varaaminen osoitteessa https://varaamo.vantaa.fi/