Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Kinokahvit

Tervetuloa aamupäiväelokuviin Viikin kirjastoon! Kirjasto tarjoaa näytöksen jälkeen pullakahvit ja elokuvasta voi jäädä keskustelemaan yhdessä muiden kävijöiden kanssa. 

Tiistaina 28.2. klo 10 elokuvana on Bélierin perhe​. 

”Huippumenestykseksi Ranskan elokuvateattereissa noussut draamakomedia Bélierin perhe kertoo aivan tavallisesta maitotilaa pitävästä perheestä, johon kuuluu isä, äiti ja kaksi lasta. On vai yksi piirre, joka erottaa heidät muista: isä, äiti ja pikkuveli Quentin ovat kuuroja. Tytär Paula (säkenöivä Louane Emera esikoisroolissaan) kuulee ja puhuu - ja eräänä päivänä koulun musiikinopettajalle (Eric Elmosnino, Gainsbourg) selviää, että Paula on myös poikkeuksellisen lahjakas laulaja. Paulalle tarjotaan ainutkertaista mahdollisuutta osallistua Pariisissa toimivan huippukuoron pääsykokeeseen. Hänen vanhempansa eivät pidä ajatuksesta, sillä viittomakielen tulkkina ja kuulevina korvina tytär on heille korvaamaton apu jokapäiväisessä elämässä. Paula ei halua pettää perheensä luottamusta, mutta tällainen tilaisuus tulee eteen ehkä vain kerran elämässä! Koko perhe on vaikean ratkaisun edessä. Pääosaa näyttelevä Louane Emera löydettiin rooliin Ranskan televisiossa esitetyssä kykykisasta The Voice, joka vastaa Suomen Voice of Finlandia ja hän laulaa elokuvan laulut itse. Emera palkittiin roolista Ranskan molemmissa isoissa elokuva-alan gaaloissa César- ja Lumiére-palkinnoilla parhaana naisnäyttelijä-tulokkaana.” (Elisaviihde)

Tämän elokuvan pohjalta on tehty yhdysvaltalainen uudelleenfilmatisointi Coda – kahden maailman välissä, joka voitti parhaan elokuvan Oscar-palkinnon vuonna 2022.

Kesto: 1h 46min

Kevään 2023 elokuvat:

Ti 31.1. klo 10 Missä kuljimme kerran
Ti 28.2. klo 10 Bélierin perhe
Ti 28.3. klo 10 Mandela: Pitkä tie vapauteen
Ti 25.4. klo 10 Pride
Ti 30.5. klo 10 Hiljaiset sillat

Vapaa pääsy.


 

Elopelto (Viikin kirjasto)

28.2.2023 klo 10.00 - 13.00

Viimeksi päivitetty 2.1.2023