Opi soittamaan – musiikkihuoneesta löydät videokurssit ja soittimet

Haluaisitko opetella esimerkiksi kitaran soittoa, mutta soitin puuttuu? Muutamassa Helmet-kirjastossa voit opetella soittamista ilmaiseksi Rockway-videokursseilla ja samalla käyttää kirjaston soittimia.

Rockway on kotimainen verkkopalvelu, joka sisältää soittamisen, laulamisen ja biisin tekemisen videokursseja. Kaikki kurssit ovat suomenkielisiä ja ne sopivat itsenäiseen opiskeluun nuorille ja aikuisille. Musiikkihuoneissa voit käyttää tietokoneella kaikkia Rockway-kursseja sekä huoneissa tarjolla olevia soittimia tai äänityslaitteita. Musiikkihuone täytyy varata, ja sen käyttö on maksutonta.

Vantaa

Tikkurila

Rockway-kursseja voi käyttää Tikkurilan kirjaston musiikki- ja mediaosaston studiossa, jossa on äänitysjärjestelmä sekä soittimia. Katso Tikkurilan studion koko varustelu. Studion voi varata asiakaspalvelusta (puh. 043 825 0963). Huoneen käyttö edellyttää käyttäjäsitoumuksen tekemistä ja Helmet-kirjastokorttia.

Muista myös verkossa käytettävät musiikkikurssit

Voit käyttää kymmeniä Rockwayn videokursseja myös kotona. Kirjaudu Helmet-kirjastojen Rockway-kokoelmaan kirjastokorttisi numerolla ja PIN-koodilla. Laina-aika on 14 päivää. Jos haluamasi kurssi ei ole vapaana, voit tehdä siitä varauksen. Lue lisää Rockway-kursseista.

Kuva: Dani Rönnqvist