Medici.tv-videopalvelu tuo kulttuurin kotiisi

Medici.tv:n videopalvelussa voit katsella tuhansia huippulaatuisia videoita konserteista, oopperoista ja baleteista sekä dokumentteja ja opetusmateriaalia.

Medici.tv sisältää yli 3 000 videota konserteista, oopperoista ja baleteista sekä dokumentteja ja mestarikursseja. Musiikki on pääosin klassista, mutta mukana on jazziakin.

Medici.tv lähettää suorana vuosittain myös yli 150 livetapahtumaa maailman arvostetuimmista konserttisaleista, festivaaleista ja kilpailuista yhteistyössä huipputuottajien ja taiteilijoiden kanssa. Suoralähetyksiä voi katsoa palvelussa yleensä kolmen kuukauden ajan.

Kirjaudu Mediciin

Ohjeita palvelun käyttöön

Kirjaudu palveluun Helmet-kirjastokorttisi numerolla. Palvelussa on rajoittamaton yhtäaikainen käyttö, ja se toimii kaikissa digitaalisissa laitteissa yleisimmillä, päivitetyillä selaimilla. Tarkemmat ohjeet ja esittelyn löydät palvelun Tuki-osiosta.

Voit hakea videoita esimerkiksi teoksen nimellä, esittäjällä tai säveltäjällä tai selata sisältöä lajityyppien mukaan. Kalenteri-osiosta näet uusien sisältöjen sekä tulevien live-esitysten aikataulun.

Sivustoa voi käyttää neljällä kielellä: englanti, ranska, espanja ja venäjä.

Palvelun lisäominaisuudet

Palveluun kirjautumisen yhteydessä voit myös halutessasi luoda sinne oman käyttäjätilin. Luomalla tilin voit mm. tallentaa suosikkivideosi, seurata katseluhistoriaasi ja rakentaa soittolistoja. Tässä ovat kuvalliset ohjeet englanniksi tilin luomiseksi.

Medici.tv tarjoaa viisi erilaista videovirtaa, jotka sopivat kaiken tyyppisiin yhteyksiin 3G:stä kuituun. Videon bittinopeus on mukautuva, eli videon laatu perustuu oletusarvoisesti internetyhteytesi nopeuteen. Äänen bittinopeus pysyy vakiona, joten äänenlaatu on aina paras. Voit valita videon laadun manuaalisesti napsauttamalla soittimen oikeassa alakulmassa olevaa rataskuvaketta.

Osassa videoista voi käyttää tekstitystä. Tekstityskielet vaihtelevat esitysten mukaan, mutta suomeksi on vain muutama tarjolla.