Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätietoisku: Miten sosiaali- ja terveydenhuollon Maisa-portaalia käytetään?

Maisa on henkilökohtainen, maksuton ja suojattu digitaalinen kanava terveydenhuollon ammattilaisen ja kansalaisen välillä. Sen avulla voit seurata ja vastaanottaa terveyteesi liittyviä tietoja turvallisesti internet-selaimen kautta tai mobiilisti vaikka kännykällä. Maisa on käytössä Helsingin, Kauniaisten, Keravan, Vantaan sekä HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan palveluissa.

Tässä kaikille avoimessa tietoiskussa Oy Apotti Ab:n asiantuntijat esittelevät Maisan käyttöä ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Tilaisuutta voi seurata internetin välityksellä Zoom-sovelluksella. Saat apua tilaisuuteen liittymiseen omalla laitteellasi Entressen, Ison Omenan, Tapiolan, Sellon ja Lippulaivan kirjastoissa. Mikäli sinulla ei ole omaa laitetta, voit lainata kirjastosta kirjastokortilla tietokoneen tai tablettilaitteen.

Zoom-osallistujien tulee ilmoittautua. Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostiinsa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ENTER ry:n sivulla: https://www.entersenior.fi/tapahtumat/maisa-portaali

Tätä tietoiskua on myös mahdollista seurata Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa (os. Salomonkatu 21 B, Helsinki). Katsomoon ei tarvitse ilmoittautua! 

Entressen kirjasto, Ison Omenan kirjasto, Sellon kirjasto, Tapiolan kirjasto, Lippulaivan kirjasto

9.11.2022 klo 15.00 - 16.00

Viimeksi päivitetty 12.10.2022