Karhusuo kaipaa apua - vastaa ja auta kirjastoa kehittymään!


Karhusuon uusi kirjasto muutti uusiin tiloihinsa 13.8.2020. Puolitoista vuotta on vierähtänyt nopeasti koulun kainalossa. Poikkeusajat ovat valitettavasti rajoittaneet tapahtumia eikä kirjaston avajaisiakaan päästy viettämään.

Lapset ja nuoret ovat kuitenkin löytäneet tilan hienosti ja käyttävät sitä päivittäin. Yhteistyö koulun kanssa rullaa, luokat vierailevat kirjastossa säännöllisesti.

Varaushylly täyttyy ja tyhjenee päivittäin, Helmet-kokoelma löytää siis tiensä lukijoilleen.Toiveena on, että myös eri ryhmät ja toimijat hyötyvät lähitilastaan, kun maailma palaa raiteilleen.

Karhusuo on perinteisesti ollut asiakkaidensa näköinen kyläkirjasto. Entisessä vanhassa mökissä kokoontuivat kaikenikäiset alueen asukkaat. Kyläkirjasto on väliaikaisesti hiljentynyt rajoitusten vuoksi, mutta toivomme tilanteen pikkuhiljaa väistyvän talven myötä. Sitä odotellessa kirjasto haluaa kuulla asiakkaita erittäin lyhyen kyselyn merkeissä. Käy siis jakamassa mielipiteesi ja auta kehittämään meidän kaikkien omaa lähikirjastoa!

Siirry kyselyyn