Mötesrummet Salonki

Mötesrummet är utrustat med ett mötesbord med 8 platser. I Västerkulla bibliotek finns också en 75" skärm.

Du kan använda skärmen i rummet, men du måste berätta om ditt behov när du reserverar rummet eftersom att skärmen användas också för bibliotekets egna aktiviteter. Kabeln och HDMI- och VGA-adapter får du från bibliotekspersonalen som kan också hjälpa dig at använda skärmen.

Utrymmets användningsregler

Rummet får användas avgiftsfritt och kan reserveras för högst 3 timmar i veckan. Om den kund som bokat rummet inte anländer inom 15 minuter från det att reservationstiden inleds, blir rummet ledigt och kan reserveras av andra. Du kommer väl i håg att avboka din bokning genom att ringa vårt kundservicenummer 043 825 1548, om du inte kommer att använda den.

Bibliotekspersonalen öppnar dörren till mötesrummet och ger vid behov instruktioner om rummet och hur dess utrustning ska användas. Du städar väl upp efter dig när du har använt den reserverade tiden, så att rummet är i gott skick nästa gång det ska användas av någon.

Skärm

Storleken av skärmen är 75". Kabeln och HDMI- och VGA-adapter får du från bibliotekspersonalen som kan också hjälpa dig at använda skärmen. Skärmen kan endast reserveras tillsammans med mötesrummet.

Skärmen får användas avgiftsfritt och kan reserveras för högst 3 timmar i veckan. Om den kund som bokat skärmen inte anländer inom 15 minuter från det att reservationstiden inleds, blir skärmen ledigt och kan reserveras av andra. 

Kokoustila_Salongin_näyttö.jpg

Bokning och information: https://varaamo.vantaa.fi/